2016. március 7., hétfő

Blogszünet...

Megkezdődtek a felújítási munkálatok a Nyuszifüllel közös otthonunkban. Remélem hamarosan sikerül befejezni, hiszen nagyon sokat dolgozik rajta a család, hogy időben elkészüljön. Sajnos én nem sokat tudok most segíteni, mert orvosi utasításra sokat kell pihennem, hogy felkészüljek a legújabb feladatomra, aki ha tartja magát a tervekhez, akkor május elején érkezik meg hozzánk... :)
Úgyhogy egy kis időre szünetre vonulok, hogy az orvosi utasításnak megfelelően ne legyen semmilyen komplikáció a maradék 9 hétben.





11 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Nagyon vigyázzál magadra!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok Nektek! Kitartást és sok sikert a felújításhoz. Vigyázz nagyon magadra, és majd jelentkezz ha időd engedi. :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok ! Most tényleg a pihenés és a nyugalom a legfontosabb, én is így voltam ezzel anno annak idején. Olvasgass, hallgass zenét ami a babának is nagyon jót tesz :)

    VálaszTörlés
  4. ♥ Vigyázz magadra, magatokra! Pihenj sokat, mosolyogj még többet. :) Ezután a várakozással teli időszak után egy csodás, izgalmas kaland kezdődik!

    VálaszTörlés
  5. Biztos vagyok benne, hogy a munkák rendben időre elkészülnek. Neked pedig kellemes "várakozást" kívánok szeretettel! :)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok! :) Sok örömet és boldogságot kívánok Nektek! :)

    VálaszTörlés
  7. Én is gratulálok! Jó egészséget és sok örömet kívánok! :)
    A felújításhoz pedig kitartást. ;)

    VálaszTörlés
  8. Kedves Csigabige! Reméljük, már szerencsésen túl vagytok a nagy eseményen! Várjuk az élménybeszámolót! :)

    VálaszTörlés
  9. Kedves Csigabige! Reméljük, már szerencsésen túl vagytok a nagy eseményen! Várjuk az élménybeszámolót! :)

    VálaszTörlés
  10. Remélem minden rendben van sokat pihensz!Vigyázzál nagyon magadra sokszor vagy eszembe amikor nézegetem a blogokat! Sokszor puszillak!

    VálaszTörlés