2016. szeptember 24., szombat

Házi melegszendvicskrém

Egyik kolléganőmtől, Anitától kaptam a receptet, azt mondta, hogy náluk imádják a gyerekek. Hát Bálinton mi még nem teszteltük, talán egy év múlva, de Nyuszifüllel nekünk ízlett :)

Hozzávalók:

  • 1/2 kg párizsi
  • 1/2 fej lilahagyma
  • 105 gramm májpástétom
  • tejföl (amennyit felvesz a kenhető állapothoz)
  • ízlés szerint mustár
  • 2 db főtt tojás
  • ízlés szerint só, bors, vegeta

A párizsit lereszelem, a lilahagymát felkockázom, a főtt tojást szintén felaprózom. Minden hozzávalót összekeverek egy tálban, megkenem vele a kenyereket és előmelegített sütőben kicsit megsütöm a krémes kenyereket.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése