Mivel anya gyakran főzött ilyet és Nyuszifül még nem kóstolta, gondoltam elkészítem neki, hátha elnyeri a tetszését. Szerencsére nem csalódtam, imádta!
Bátran ajánlom bárkinek, aki szereti a szaftos, zöldséges és gyorsan elkészült husikat :)
- 60 dkg hús (lehet sertés, pulyka, csirke, kinek ami tetszik, én sertéscombból készítettem)
- 20 dkg zöldborsó
- 1 csomag petrezselyemzöld
- 1 nagy doboz paradicsompüré
- olaj
- só, őrölt bors
A húst falatnyi csíkokra vágom, majd olajon megpirítom. Sózom, borsozom, hozzáadom az apróra vágott petrezselyemzöldet, a zöldborsót, majd a paradicsompürét, felöntöm egy kevés vízzel és készre párolom.
Rizzsel tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése