Hozzávalók:
1. tál:
- 20 dkg liszt
- 30 dkg zabpehely
- 1 csipet só
- 2 mokkáskanál szódabikarbóna
- 3 evőkanál kakaópor
2. tál:
- 30 dkg olvasztott margarin
- 10 dkg barna cukor
- 8 dkg kristálycukor
- 2 db tojás
- 1 üveg rum aroma
Tetejére:
- 10 dkg csokoládé
- 3 evőkanál étolaj
- 1 evőkanál rum aroma
A tálakban az összevalókat összekeverem, majd összeöntöm a két tál anyagát és fél órára a hűtőbe teszem. Sütőpapírral bélelt tepsibe púpozott kávéskanállal halmokat teszek ugyanakkora távolságra, mint süti mérete és 175-180 fokra előmelegített sütőben megsütöm.
A máz hozzávalóit gőz fölött összemelegítem és bevonom vele a kekszeket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése