2014. november 16., vasárnap

Tonhalkrém

Egyik kollégámtól van a recept, ha valaki szereti a tonhalat érdemes kapásból dupla adaggal kezdeni, mert nagyon finom :)

Hozzávalók:

  • kb. 185 gramm töltőtömegű darálékos tonhal konzerv
  • 1/2 db lilahagyma
  • 2 teáskanál mustár
  • oregánó, só, bors
  • kevés facsart citromlé
A tonhal konzervről leöntöm a lét, egy tálba teszem, hozzáadom a feldarabolt lilahagymát és a többi hozzávalót. 



4 megjegyzés:

  1. A halkrém jó dolog, mi is szeretjük :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Ezt a receptet választottam a 22. Blogkóstolóra :) Itt lehet megtekinteti a kapcsolódó bejegyzést:
    http://www.szenhidratnelkul.blogspot.hu/2015_04_01_archive.html

    Szeretnék gratulálni a blogodhoz; csodálatos finomságokat lehet itt találni. Mivel az én blogomon lévő receptek speciális (cukor- és lisztmentes) táplálkozási igényt elégítenek ki, tüzetesen átvizsgáltam a receptjeidet, és el kell mondanom, hogy fantasztikus alkotásaid vannak! Ez a tonhalkrém recept is igazán nagyszerű; már most tervezem, hogy újra elkészítem! :)

    Köszönöm Neked és további sok sikert kívánok az oldalhoz! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Remélem, hogy a 23. Blogkóstolón is újra játszol! :) Itt lehet jelentkezni: http://szenhidratnelkul.blogspot.hu/2015/05/blogkostolo-23-kiiras.html

    VálaszTörlés