Eredetileg ezt a receptet szerettem volna elkészíteni a szakácsmustra mostani fordulójára, de sajnos nem volt itthon hozzá mazsola és vaníliarúd. Így kicsit módosítanom kellett rajta, de így is finom lett :) Valóban gyors és könnyed édesség :)
- 30 dkg sárgabaracklekvár
- 1 evőkanál citromlé
- 2 dl joghurt
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2,5 dl habtejszín
+ gumicukor a díszítéshez
A habtejszínt kemény habbá verem. A lekvárt a citromlével, a joghurttal és a vaníliás cukorral összekeverem, majd óvatosan összeforgatom a tejszínhabbal. Pohárkákba adagolom és gumicukorral díszítem.
Ó, de szeretem a kanalazós finomságokat! :)
VálaszTörlésBevallom, a habos desszert nem a kedvencem, de ez annyira jól néz ki, hogy fél adaggal megbirkóznék :)
VálaszTörlésFincsi lehet :))
VálaszTörlés