2014. július 4., péntek

Díjat kaptam! :) (Liebster award)

Süni megtisztelt azzal, hogy én is megkaptam tőle ezt a vándor díjat. Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám! 
Szívesen válaszolok a kérdésekre, de mivel úgy látom, hogy már elég sokan megkapták, én így most nem nevezek meg 11 blogot, akinek továbbadnám.


1. Ki az akinek a kívánságát mindig teljesíted, ha sütésről/főzésről van szó?
Szinte az egész családét. Próbálok minden kívánságuknak megfelelni, amikor feldobnak egy-egy nehezebben végrehajtható feladatot. De talán eddig még nem vallottam velük kudarcot. Előfordul mondjuk olyan is, hogy kipróbálok egy receptet (mert nekem nagyon izgatja a fantáziámat), amit már előre tudom, hogy nem fog mindenki kedvelni, de a saját örömömre is szeretek sütni/főzni.

2. Konyhád melyik elemét/eszközét cserélnéd ki, ha lehetőséged lenne rá?
Igazság szerint nekem nincs konyhám, mert még otthon élek a szüleimmel és anyukám konyhájában szoktam így tevékenykedni. Viszont nekem is van álomkonyhám! Nagyon tetszenek a természetes fa konyhabútorok, és a bútorba beépített sütők, mert nem kell hajolgatni és sokkal praktikusabb is szerintem. Úgyhogy ha lesz rá lehetőségem, akkor ilyet szeretnék.

3. Melyik ételt/italt/zöldséget/gyümölcsöt nem bírod elfogyasztani semmilyen formában?
Összesen négy étel van, amit nem bírok megenni: paradicsomos káposzta, disznótoros répaleves, lecsó, tojásos (sült) paprika. 

4. Mi volt a legnagyobb baki a konyhában, amit elkövettél?
Életem első pudingfőzésénél kihagytam a cukrot, úgyhogy így egész ehetetlen lett. Meg egyszer gyerekként hamis pizzát szerettem volna készíteni és túl olajos lett a pirítós és nem tett valami jót a családnak.

Remélem kielégítően válaszoltam a kérdésekre! :)

4 megjegyzés:

  1. Szeretem olvasgatni az ilyen bejegyzéseket:-) Nekem az utolsó kérdésről eszembe jutott Nővéremmel való első konyhai ténykedésünk. Padlizsánt rántottunk, s liszt, tojás, morzsa mellett sóba is beleforgattuk. Gondolhatod, milyen sós lett:-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a válaszaidat :D

    VálaszTörlés