2015. február 26., csütörtök

2. Blogszülinap

Ma két éve indítottam útjára a blogot. Eleinte nem sok reményt fűztem ahhoz, hogy lesz-e egyáltalán olyan ember, akit érdekel az én kis szerény konyhai tudományom, hiszen csupa egyszerű ételeket, sütiket készítek. De szerencsére lett pár olvasóm :) Köszönöm szépen nektek! :) Főleg a bátorításokat egy-egy elszúrt konyhai ténykedés kapcsán és, hogy mindig van pár kedves szavatok hozzám :)
Az elmúlt évben lediplomáztam (már csak a szakmai nyelvvizsga választ el a keményfedeles diplomától) és talán az év második felétől saját konyhám is lesz, ahol tevékenykedhetek és süthetek-főzhetek kedvemre (nem mintha anya nem adta volna át a terepet sokszor).

Ezzel az egyszerű joghurttortával szeretném megköszönni az elmúlt két éves figyelmet :)


A receptet megtaláljátok itt. Csak ezúttal egy sima jénaiban készítettem el őzgerinc helyett, egy kevés tejszínhabbal bevontam az oldalát, hogy rolettivel díszíthessem és a tetejére a tejszínhabot megszíneztem egy kis ételfestékkel.

10 megjegyzés:

  1. Boldog blogszülinapot! :) Még nagyon sok bejegyzést és olvasót kívánok! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon boldog blogszülinapot kívánok sok szeretettel! További sok sikert , kívánom hogy mielőbb a saját konyhádban is süssél-főzzél ilyen finomságokat!

    VálaszTörlés
  3. Boldog Blogszületésnapot és kívánok neked még sokat! :)

    VálaszTörlés
  4. Boldog blogszülinapot kedves Csigabige! :) Csak így tovább, még sok sikeres évet a blogolásba! :)

    VálaszTörlés
  5. Kicsit megkésve kívánok boldog blogszülinapot! :) Kívánom, hogy továbbra is leld örömödet a blog írásában! :)

    VálaszTörlés
  6. Boldog Blogszülinapot ! :) - és ne szerénykedj, igenis nagyon sok ember az egyszerű, megfizethető hozzávalókból készült recepteket kedveli. Továbbra is készíts ilyeneket majd a leendő konyhádban. Sok sikert hozzá ! :)

    VálaszTörlés
  7. Boldog blogszülinapot!:) Örülök, hogy megismertelek és kívánom, hogy finom recepttel örvendeztess meg bennünket továbbra is. További jó blogolást! :)

    VálaszTörlés
  8. Boldog blogfordulót! :-) Nagyon guszta az ünnepi tortád... :-P

    VálaszTörlés
  9. Kicsit későn értem ide, de szívemből kívánok minél több blogszülinapot, és további sikeres blogolást! :)

    VálaszTörlés