A vaníliás darakrém és a finom csokoládés darakrém újragondolása, hiszen miért ne lehetne kipróbálni az összes többi pudingporral ezt a finomságot? És ha már rumpuncsosat választottam, ahhoz tökéletesen passzol a mazsola :)
Finom lett és nem volt rá itthon panasz, úgyhogy jönnek majd a további variációk.
- 1/2 liter tej
- 1/2 liter víz
- 1 csomag rumpuncs ízű pudingpor
- 5 dkg búzadara
- 14 dkg cukor
- ízlés szerint mazsola
A vízhez és a tejhez hidegen elkeverem a pudingport, a búzadarát és a cukrot. A krémet állandó keverés mellett elkezdem sűrűre főzni, amikor már kezd sűrűsödni hozzáadom a mazsolát és azzal együtt főzöm jó sűrűre. Szilikonformába töltöm, hagyom kihűlni és éjszakára hűtőbe teszem.
Kedves Csigabige!
VálaszTörlésIgazán guszta és izgalmas ez a darapuding.:)
Ha van kedved játszani a 66. VKF kiírásának tökéletesen megfelelne ez a recept is, szívesen látnálak vele az összefoglalóban ;)
http://sunisuti.blogspot.hu/2014/08/66-vkf-kiirasa.html
Szép napot!
Süni
Szép a színe, szép a formája, egyszerű és nagyon finomnak látszik :)
VálaszTörlésHmmmmm...csábító! :-P
VálaszTörlésHa kipróbáljátok nem csalódtok! :)
VálaszTörlésSüni köszönöm a meghívást a játékra, írtam is egy emailt! :)
Hasonlót már én is készítettem, de nincs szilikon formám, ezért nem volt ilyen mutatós, mint a tiéd!
VálaszTörlésKöszönöm! Biztosan fincsi volt és guszta a tiéd is :)
VálaszTörlésMilyen jól néz ki, szívesen belemártanám a sünis kanalamat. :D
VálaszTörlés